ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Armonia Online αποτελεί την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη πλατφόρμα διαδικτυακών γνωριμιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργήσαμε με σκοπό να εξυπηρετήσει ανθρώπους, oι οποίοι, ενώ επιθυμούν να κάνουν ουσιαστικές γνωριμίες με απώτερο στόχο μια σοβαρή σχέση, συμβίωση ή γάμο, είτε διστάζουν, για προσωπικούς λόγους, να επισκεφθούν ένα γραφείο συνοικεσίων, είτε ο τόπος κατοικίας τους είναι στο εξωτερικό ή σε μακρινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που επίσης εμποδίζει μια προσωπική συνάντηση.
Η διαδικασία εγγραφής ξεκινάει με τη συμπλήρωση μιας συγκεκριμένης φόρμας με όλα τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία στο προφίλ του ατόμου που επιθυμείτε να γνωρίσετε (τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά). Εφόσον τα στοιχεία αυτά ελεγχθούν κι εγκριθούν από εμάς, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μας αποστείλετε την ταυτότητα σας, με σκοπό την ταυτοποίηση κι επαλήθευση των στοιχείων σας. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται απόρρητα και η ταυτοποίηση γίνεται για τη δική σας ασφάλεια, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα προφίλ των ανθρώπων που βλέπετε είναι πραγματικά. Στη συνέχεια, ενεργοποιείται ο λογαριασμός σας και μπορείτε πλέον να συνδέεστε απεριόριστα (για το χρονικό διάστημα που έχετε επιλέξει) στο πρόγραμμα, να περιηγείστε στα προφίλ όλων των μελών, να αποθηκεύετε όσα σας ενδιαφέρουν, να κάνετε αναζήτηση σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια, να ενημερώνεστε με ειδοποιήσεις για άτομα που σας ταιριάζουν, μέσω του αυτόματου συνταιριάσματος – matchmaking ( το πρόγραμμα κάνει αντιστοίχιση των στοιχείων σας με αυτά άλλων προφίλ) και, φυσικά, να έρχεστε σε επαφή με όποιους επιθυμείτε, εφόσον το επιθυμούν και το αποδέχονται κι οι ίδιοι. Μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται το προφίλ σας στους υπόλοιπους χρήστες – μέλη, μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Στο προφίλ αυτό δε συμπεριλαμβάνονται τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, email, κατάσταση υγείας, οικονομική κατάσταση. Μπορείτε να δείτε ακριβώς την εμφάνιση ενός προφίλ κλικάροντας στις  παρακάτω εικόνες:

 

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την πληρωμή της συνδρομής. Οι τρόποι πληρωμής είναι: α) στο γραφείο μας, κατόπιν συνεννοήσεως, β) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.